cpt. Cook
 

Italská rajčatová omáčka

Italská rajčatová omáčka
(La salsa di pomodoro)

Jarní omáčka

Jemná tomatová omáčka

Jemné máslové omáčky

Jogurtová omáčka k rybě nebo pudinkům

Kaparová omáčka

Kaštanové pyré
(Purée de châtaignes)

Koprová omáčka jíšková

Koprová omáčka jíšková

Koprová omáčka krémová

Koprová omáčka krémová

Koprový krém

Kořeněný švestkový protlak

Krémový francouzský cibulový dip

Křenová omáčka

Křenová omáčka podle Tomáše Stehlíka

Křenová omáčka smetanová

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Madeirská omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 lžička másla, 1/2 lžička hladké mouky, vývar, 3 lžíce madeiry, citrónová šťáva, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžička másla, 3 lžíce pokrájených žampiónů, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem, povaříme 10 minut, přidáme madeiru, citrónovou šťávu, sůl, hnědý cukr a povaříme. Na lžičce másla s vývarem dusíme drobně usekané žampióny a přidáme je do hotové omáčky. Podáváme k předkrmům.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2231x    verze pro tisk

Meduňková omáčka