cpt. Cook
 

Italská rajčatová omáčka

Italská rajčatová omáčka
(La salsa di pomodoro)

Jarní omáčka

Jemná tomatová omáčka

Jemné máslové omáčky

Jogurtová omáčka k rybě nebo pudinkům

Kaparová omáčka

Kaštanové pyré
(Purée de châtaignes)

Koprová omáčka jíšková

Koprová omáčka jíšková

Koprová omáčka krémová

Koprová omáčka krémová

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Koprový krém

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l smetany, 2  žloutky, 2 kostky kostkového cukru, 4 dkg hladké mouky, sůl, 2 dkg másla, kopr, 2 lžíce octa, 2 lžíce vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve smetaně rozšleháme žloutky, mouku, sůl, cukr a máslo, zahříváme za stálého šlehání, až omáčka zhoustne. Zvlášť podusíme jemně usekaný kopr s vývarem a octem. Krém musí být hustý. Podáváme jej s vařenými vejci, hovězím masem, rybami, drůbeží, ale i na vařený květák, na nové brambory, zeleninový nákyp nebo pudink.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2727x    verze pro tisk

Kořeněný švestkový protlak

Krémový francouzský cibulový dip

Křenová omáčka

Křenová omáčka podle Tomáše Stehlíka

Křenová omáčka smetanová

Madeirská omáčka

Meduňková omáčka