cpt. Cook
 

Bramborová omeleta

Bramborová omeleta s hráškem

Bramborová omeleta selská

Bramborové koblížky k salátu

Bramborové kotlety se šunkou

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Bramborové krokety s karotkou a hráškem

Bramborové krokety s květákem

Bramborové krokety s květákem

Bramborové krokety se srdcem z Morbieru

Bramborové krokety se sýrem fontina a klobáskou
(Crocchette di patate con fontina e salsiccia)

Bramborové šišky se žampióny

Jihočeské krokety

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lyonské brambory

Pommes de terre lyonnaises

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1.15 kg brambor, 3  cibule, sůl, mletý pepř, 6 lžic oleje, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte brambory a nakrájejte je na kolečka. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na kostičky. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte brambory a cibuli a za občasného míchání opékejte. Když jsou brambory opečené pěkně dozlatova, osolte a opepřete je a při podávání posypte zelenou petrželkou.
vloženo 22.08.2007    zobrazeno 4325x    verze pro tisk

Plněné brambory

Rösti s kmínem

Smažené brambory s pórkem