cpt. Cook
 

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí nugety

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsa v medové hořčici

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí puláo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 3  šalotky (nebo nahradit cibulí), 150 dkg dobře promyté rýže, 6 zrnek kardamomu, 6  hřebíčků,  trochu mleté skořice, tuk, vlašský ořech, mandle, 3  vejce natvrdo, cibule, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře uvaříme se šalotkou doměkka. Na tuku osmahneme za stálého míchání koření s rýží (asi pět minut), přidáme vývar z kuřete tak, aby vývar byl k rýži v poměru 3:5. Osolíme a dusíme na mírném ohni, až se tekutina vsákne a rýže je sypká. Pak do ní vmícháme ořechová jádra a rozpůlené mandle. Kuře celé nebo rozkrájené na kousky dáme na mísu a posypeme rýží. Dokola ozdobíme čtvrtkami natvrdo uvařených vajec a kolečky dozlatova osmažené cibule.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2525x    verze pro tisk