cpt. Cook
 

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou

Kuřecí roláda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí roláda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 6  vajec, 2  párky, 4 lžíce másla, sůl, voda nebo vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře vykostíme tak, že odřízneme maso od prsou a po částech dále odřezáváme z obou stran (opatrně, abychom neprořízli maso nebo kůži). Po odříznutí od kostry vyřízneme kosti ze stehen a křídel. Dbáme, aby nám zůstal celý plát masa. Vejce usmažíme na části másla, aby zůstala řídká, osolíme a promícháme. Plát osolíme, rozetřeme na něj vejce, rozložíme párky, plát opatrně svineme, převážeme nití, vložíme na pekáč s rozpuštěným máslem, mírně podlijeme a za občasného polévání pečeme doměkka. Roládu naporcujeme, podáváme s brambory a poléváme vypečenou šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2001x    verze pro tisk

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda s párkem

Kuřecí rolka

Kuřecí rolky se sezamovým semínkem

Kuřecí řízek s jogurtem

Kuřecí řízek ve špekovém kabátku

Kuřecí řízky Caesar

Kuřecí řízky obložené zeleninou

Kuřecí řízky s brandy a žampionovou omáčkou

Kuřecí řízky s tykví po provensálsku

Kuřecí řízky se sýrem

Kuřecí saté

Kuřecí saté

Kuřecí soté

Kuřecí stehna na bedle

Kuřecí stehna plněná mrkví

Kuřecí stehna plněná na víně