Kuřecí prsíčka se zeleninou
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 70 dkg kuřecích prsíček, 1/2 vejce, škrobová moučka, glutasol, sůl, olej, 1/2 pórek, 20 dkg karotky, 20 dkg celeru, 1/2 dl vývaru z masoxu, 1/2 sklenka desertního vína, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, promícháme s částí škrobu, vejcem, solí a glutasolem. Necháme odležet. Očištěnou karotku a celer nakrájíme rovněž na plátky, mírně povaříme, propláchneme na sítu studenou vodou a necháme okapat. Pórek nakrájíme na kolečka. V oleji prudce opečeme maso do růžova, tuk zčásti slijeme, přidáme připravenou zeleninu, podusíme a ochutíme citrónovou šťávou, popř. osolíme. Zalijeme zálivkou z vývaru, vína, glutasolu a zbytku škrobu a krátce povaříme. Podáváme s rýží.