cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
· Kuřata, slepice
·
Krocan, krůta
·
Husa, kachna
·
Ostatní ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Slepice (nebo kapoun) pečená
Slepice na divoko
Slepice po horácku
Slepice s drobenkou
Slepice s křenovou omáčkou
Slepice v ořechách
Slepičí křidélka v medu
Smažená kuřecí prsíčka (kotlet Pojarski)
Smažená slepice
Smažené kuře
Smažené kuře po malajsku
Smažené nudle s houbami, kuřecím masem a mrkví
Šiš tavuk
(Kuřecí šiš)
Španělská kuřecí prsa
Šťavnaté kuře
Tavuk doner
(Kuřecí doner)
Thajské kuře
Tojug čigirtmasi
(Kuře s vajíčky)
Tykev zapékaná s pečeným kuřecím masem
Yassa s kuřetem
(Yassa au poulet)