cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kuřecích prsíček, 2 lžíce másla, 1/2  cibule, 60 dkg čerstvých hub, 20 dkg smetany, sůl, mletý pepř, zelená petrželka, 1/2  citrónu na šťávu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostičky, na lžíci másla ho ze všech stran opečeme, vyjmeme a uložíme do tepla. Na zbytku másla necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené houby a za stálého míchání je prudce opečeme. Přidáme maso a vše zalijeme smetanou. Osolíme, opepříme a 10 minut podusíme. Petržel jemně nasekáme a přimícháme k ragú. Dosolíme a ochutíme citrónovou šťávou a podáváme s houskovými knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3019x    verze pro tisk

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda s párkem

Kuřecí rolka

Kuřecí rolky se sezamovým semínkem

Kuřecí řízek s jogurtem

Kuřecí řízek ve špekovém kabátku

Kuřecí řízky Caesar

Kuřecí řízky obložené zeleninou

Kuřecí řízky s brandy a žampionovou omáčkou

Kuřecí řízky s tykví po provensálsku

Kuřecí řízky se sýrem

Kuřecí saté

Kuřecí saté

Kuřecí soté

Kuřecí stehna na bedle

Kuřecí stehna plněná mrkví

Kuřecí stehna plněná na víně