cpt. Cook
 

Galicijská polévka
(Caldo Gallego)

Giouvarlakia avgolémono
(Masové koule ve vaječno-citrónové polévce)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Hnědá polévka

Houbová polévka s bramborem a zvěřinovými koulemi

Hovězí polévka

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s tykví

Hovězí polévka základní

Italská drůbeží polévka

Jarušácká polévka

Játrová polévka

Játrová polévka s nočky

Jemná telecí polévka se zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kapusta s vepřovým masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové krkovičky, 10 kuliček zeleného pepře, 2 nasekané cibule, 1/2 svazek kořenové zeleniny, 1.15 kostky bujónu (masox), 3 lžičky karí koření,  špetka šafránu, 150 dkg kapusty, 20 dkg žampiónů, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krkovičku vaříme na mírném ohni 60 minut spolu se zeleným pepřem, cibulí v celku, drobně pokrájenou zeleninou, masoxem, karí a šafránem. Potom do polévky přidáme kapustu a dalších 30 minut vaříme. Maso vyjmeme, vykostíme, pokrájíme na nudličky a vrátíme do hrnce. Žampióny pokrájíme na plátky a přidáme do polévky. Povaříme 5 minut a dochutíme kořením. Zapíjíme vychlazeným pivem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2733x    verze pro tisk

Kapustová polievka zo Záhoria

Kari krém z kuřete