cpt. Cook
 

Galicijská polévka
(Caldo Gallego)

Giouvarlakia avgolémono
(Masové koule ve vaječno-citrónové polévce)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hnědá polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  slanina, hovězí játra (vepřová), kořenová zelenina, celý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do hlubšího kastrolu vložíme na plátky nakrájenou uzenou slaninu, kousek hovězích nebo vepřových jater, několik drobně rozsekaných kostí a pak na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu s několika zrnky pepře. Bez poklice dusíme vše na mírném ohni tak dlouho, až se nám slanina upraží do zlatohněda. Musíme však dbát, aby se nám slanina nepřipálila. Pak teprve vše zalijeme vodou, osolíme a mírně povaříme dvě hodiny. Hotovou polévku procedíme a podáváme s piškotovým svítkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2358x    verze pro tisk

Houbová polévka s bramborem a zvěřinovými koulemi

Hovězí polévka

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s tykví

Hovězí polévka základní

Italská drůbeží polévka

Jarušácká polévka

Játrová polévka

Játrová polévka s nočky

Jemná telecí polévka se zeleninou

Kapusta s vepřovým masem

Kapustová polievka zo Záhoria

Kari krém z kuřete