cpt. Cook
 

Galicijská polévka
(Caldo Gallego)

Giouvarlakia avgolémono
(Masové koule ve vaječno-citrónové polévce)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gulášová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg předního hovězího bez kostí, 1/2  cibule, 1/2 lžíce tuku Ceres soft, mletá paprika, pálivá paprika, sůl, 1.215 l vody, 2 lžíce hladké mouky, česnek, kmín, mletý pepř, 20 dkg brambor, bujón (masox), polévkové koření, majoránka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nadrobno nakrájenou cibuli usmažíme dozlatova na polovině dávky tuku. Přidáme maso nakrájené na drobné kostičky a osmahneme. Zaprášíme paprikou, zalijeme trochou vody, osolíme a dusíme. Mezitím připravíme z tuku a mouky světlou jíšku. Zalijeme ji vodou, rozšleháme a uvedeme do varu. Jíšku vmícháme k masu a opět dusíme. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme masoxem a kořením.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2176x    verze pro tisk

Hnědá polévka

Houbová polévka s bramborem a zvěřinovými koulemi

Hovězí polévka

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s tykví

Hovězí polévka základní

Italská drůbeží polévka

Jarušácká polévka

Játrová polévka

Játrová polévka s nočky

Jemná telecí polévka se zeleninou

Kapusta s vepřovým masem

Kapustová polievka zo Záhoria

Kari krém z kuřete