cpt. Cook
 

Galicijská polévka
(Caldo Gallego)

Giouvarlakia avgolémono
(Masové koule ve vaječno-citrónové polévce)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Hnědá polévka

Houbová polévka s bramborem a zvěřinovými koulemi

Hovězí polévka

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s tykví

Hovězí polévka základní

Italská drůbeží polévka

Jarušácká polévka

Játrová polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játrová polévka s nočky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 kg vepřových jater (vepřová), 3  rohlíky, 1.15 lžíce másla, 1/2 menší cibule, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle podusíme cibuli, až je sklovitá, na ni dáme na tenké plátky pokrájená játra a stejně pokrájené žemle. Oboje osmažíme a mírně podlité dusíme do měkka. Ze lžíce másla a mouky uděláme mírně nažloutlou jíšku, zalijeme vývarem nebo vodou a povaříme. Smícháme oboje, doplníme na potřebné množství polévky a povaříme 10-15 minut. Pak polévku mixujeme nebo prolisujeme.

www.tacos.cz Vložka: smažené nočky z odpalovaného těsta

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2044x    verze pro tisk

Jemná telecí polévka se zeleninou

Kapusta s vepřovým masem

Kapustová polievka zo Záhoria

Kari krém z kuřete