cpt. Cook
 

Galicijská polévka
(Caldo Gallego)

Giouvarlakia avgolémono
(Masové koule ve vaječno-citrónové polévce)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Hnědá polévka

Houbová polévka s bramborem a zvěřinovými koulemi

Hovězí polévka

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s tykví

Hovězí polévka základní

Italská drůbeží polévka

Jarušácká polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játrová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg vepřových jater (telecích), vepřové sádlo, 2 lžíce hladké mouky, vývar z masa či kostí, 2  žloutky, houska
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na plátky nakrájená vepřová nebo telecí játra podusíme na sádle nebo na másle do hněda. Posypeme moukou a osmažíme. Osmažená játra podlijeme dostatečným množstvím vývaru z masa nebo kostí, po případě vodou, povaříme do měkka a prolisujeme sítem. V polévkové míse umícháme žloutky, přilijeme hotovou horkou polévku a podáváme s osmaženou houskou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2318x    verze pro tisk

Játrová polévka s nočky

Jemná telecí polévka se zeleninou

Kapusta s vepřovým masem

Kapustová polievka zo Záhoria

Kari krém z kuřete