Indické kuřecí
Nasi Goreng
recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce: 150 dkg kuřecích prsíček, 115 dkg cibule, 15 dkg másla, 115 dkg pórku, 215 dkg paprik (zelená, červená a žlutá), 15 dkg jidášova ucha, 40 dkg vařené rýže, 2.15 dkg sambal olek (chilli papričky), 3 dkg sójové omáčky, sůl, mletý zázvor, kurkuma, 3 stroužky česneku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na proužky nakrájená kuřecí prsa marinujeme v sójové omáčce, zázvoru a kurkumě minimálně jeden den. Na másle podusíme na proužky nakrájenou cibuli, papriku, pórek spolu s čínskými houbami. Zvlášť opečené kuřecí proužky vložíme do pánve s podušenou zeleninou a smícháme. Ke konci přidáme vařenou rýži. Vše dochutíme solí, kurkumou, česnekem, sambal olek a podáváme.