cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Citronová rýže s mátou
(Riso al limone e menta)

Čekankové risotto
(Risotto con radicchio)

Čekankové rizoto
(Risotto al radicchio)

Černý kuba

Černý kuba

Čirok na způsob tabbouleh

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Houbový kuba

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg trhaných krup, 1/2 lžička soli,  špetka kmínu,  špetka mletého pepře, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce vepřového sádla, 10 g sušených hub, vepřové sádlo na vymaštění pekáčku a na pokapání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby propláchneme a namočíme do vody nejméně na hodinu. Krupky propláchneme a dáme v osolené vodě s kmínem na vařič. Houby scedíme, jemně nasekáme a dusíme na sádle doměkka. Scezenou vodou zalijeme krupky a vaříme. Když jsou měkké, přidáme utřený česnek, pepř, houby a vše promícháme. Směs dáme do vymaštěného pekáčku, povrch pokapeme sádlem a dáme zapéci.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5379x    verze pro tisk

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Japonskem inspirované zeleninové ragú s nudlemi

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou