cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Citronová rýže s mátou
(Riso al limone e menta)

Čekankové risotto
(Risotto con radicchio)

Čekankové rizoto
(Risotto al radicchio)

Černý kuba

Černý kuba

Čirok na způsob tabbouleh

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Houbový kuba

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  40 dkg krup č. 10, 10 dkg vepřového sádla, 2  cibule, 7 dkg sušených hub (čerstvých 10x více), 6 stroužků česneku, 1/2 hrst majoránky, kmín, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kroupy omyjeme a přes noc namočíme, stejně tak sušené houby. Kroupy uvaříme ve slané vodě doměkka asi 20 minut, scedíme a necháme okapat. Houby scedíme a vymačkáme. Na sádle dozlatova opečeme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme kmín, houby a krátce podusíme, přimícháme česnek utřený se solí a čerstvě nadrcený pepř, dochutíme solí a majoránkou. Vložíme do sádlem vymazaného pekáčku a v troubě zapečeme asi 20 minut.
vloženo 11.11.2007    zobrazeno 4368x    verze pro tisk

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Japonskem inspirované zeleninové ragú s nudlemi

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou