cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Černý kuba

Černý kuba

Dušené kroupy s hráškem a fetou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Džuveč (srbské jídlo)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg rýže, 1/2 lžíce vepřového sádla, cibule, 6  rajčat, 2  zelené papriky, 60 dkg vepřové kýty, mletá paprika, sůl, smetana
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýži udusíme do měkka tak, aby se jednotlivá zrnka od sebe snadno oddělovala. Na dno ohnivzdorné mísy dáme sádlo a vrstvu rýže. Na to položíme vrstvu na kolečka nakrájené dušené cibule, vrstvu opraných, oloupaných, na kousky nakrájených rajských jablek, potom vrstvu očištěné, na kousky nakrájené zelené papriky a vrstvu na paprice dušené a na kostečky nakrájené vepřové kýty. Každou vrstvu osolíme a pokapeme smetanou. A nyní opakujeme znovu: rýže, cibule, rajská jablka, paprika, maso. Navrch přijdou rajská jablíčka, která vydatně polijeme smetanou. Takto naplněnou mísu dáme do horké trouby a pečeme 25-30 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 8746x    verze pro tisk

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub