cpt. Cook
 

Ailloli

Avokádove guacamole

Bylinková studená omáčka

Citronové aioli

Cumberlandská omáčka

Cumberlandská omáčka

Čatní kokosové

Čerstvá bylinková omáčka

Čínská pálivě sladká omáčka

Ďábelský dresing

Domácí crème fraîche

Francouzská majonéza

Gaucamole

Guacamole salsa

Maroko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Harissa

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  10  chilli papriček, 4 stroužky česneku, sůl, 1/2 lžička mletého bílého pepře, 15 lžic olivového oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Malé červené papričky, oloupané a zbavené jadérek, se v hmoždíři pečlivě utlučou s česnekem. Osolí se, okoření mletým bílým pepřem a zalijí olivovým olejem. Pečlivě se vše promíchá a nechá 12 hodin odpočívat.

www.tacos.cz Používá se v marocké kuchyni jako velice ostré koření.

vloženo 11.07.2007    zobrazeno 4728x    verze pro tisk

Hořčice podle M. D. Rettigové

Italská omáčka

Jablečná omáčka

Jablečná omáčka s hořčicí

Jablečná omáčka se smetanou a křenem