cpt. Cook
 

Ailloli

Avokádove guacamole

Bylinková studená omáčka

Citronové aioli

Cumberlandská omáčka

Anglie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cumberlandská omáčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  pomeranč (kůra i šťáva), 1/2  citrón (rovněž použijeme strouhanou kůru i šťávu), 4 lžíce portského vína, 4 lžíce vody, 2 lžíce rybízového džemu, 2 lžíce octa, 1/2 lžičky hořčičného prášku,  špetka soli,  špetka mletého pepře, 6 dkg nakrájených kandovaných třešní
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nejprve vaříme strouhanou kůru z citrónu a z pomeranče ve vodě asi pět až deset minut, pak přidáváme ostatní součásti a ještě asi tři až pět minut vaříme. Vychladíme, podáváme k pečené studené zvěřině, k hovězímu masu nebo jí vylepšíme omáčky ke zvěřině.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4418x    verze pro tisk

Čatní kokosové

Čerstvá bylinková omáčka

Čínská pálivě sladká omáčka

Ďábelský dresing

Domácí crème fraîche

Francouzská majonéza

Gaucamole

Guacamole salsa

Harissa

Hořčice podle M. D. Rettigové

Italská omáčka

Jablečná omáčka

Jablečná omáčka s hořčicí

Jablečná omáčka se smetanou a křenem