cpt. Cook
 

Ailloli

Avokádove guacamole

Bylinková studená omáčka

Cumberlandská omáčka

Cumberlandská omáčka

Čatní kokosové

Čerstvá bylinková omáčka

Čínská pálivě sladká omáčka

Ďábelský dresing

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Domácí crème fraîche

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  1/2 šálek 30% smetany, 2 lžíce podmáslí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve sterilizované misce promícháme smetanu s podmáslím, zakryjeme a necháme při pokojové teplotě 24-36 hodin v klidu uzrát. Když je dostatečně hustá, ještě jednou promícháme a dáme do ledničky, kde vydrží až týden.
vloženo 10.08.2013    zobrazeno 1424x    verze pro tisk

Francouzská majonéza

Gaucamole

Guacamole salsa

Harissa

Hořčice podle M. D. Rettigové

Italská omáčka

Jablečná omáčka

Jablečná omáčka s hořčicí

Jablečná omáčka se smetanou a křenem

Japonská omáčka