cpt. Cook
 

Ananasový vaječný krém

Balila

Citrónová pěna a medová omáčka
(Mousse glacée et sauce au miel)

Citrónový krém I

Citrónový krém II

Crème caramel

Crème caramel

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čokoládová pěna

Mousse di cioccolato

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 dl šlehačky, 10 dkg hořké čokolády, 15 cl mléka, 1/2 lžíce rumu, 1/2  žloutek, 1/2 lžička čerstvého strouhaného zázvoru, zázvor
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve vodní lázni nechte rozpustit kousky čokolády promíchané s mlékem, rumem a nastrouhaným čerstvým zázvorem. Jakmile se čokoláda rozpustí, vyndejte směs z vodní lázně, dobře ji míchejte a nechte vychladnout. Pak přidejte žloutek, který musí být úplně čerstvý a nakonec dobře vyšlehanou, pevnou šlehačku. Rozdělte pěnu do skleniček (nebo do pohárů) a podávejte ji ozdobenou na proužky nakrájeným kandovaným zázvorem a podle chuti i s čokoládovými sušenkami.
vloženo 22.06.2007    zobrazeno 2617x    verze pro tisk

Čokoládová pěna
(Mousse au chocolat)

Čokoládový dezert

Čokoládový krém se želatinou

Domácí vanilkové suflé

Hjortronparfait
(Moruškový parfait)

Jahodový bílkový krém

Jahodový krém

Jahodový krém s jogurtem

Jahodový pudink

Kakaový pudink

Karamelový pudink

Krém s jablečným pyré