cpt. Cook
 

Ananasový vaječný krém

Balila

Citrónová pěna a medová omáčka
(Mousse glacée et sauce au miel)

Citrónový krém I

Citrónový krém II

Crème caramel

Crème caramel

Čokoládová pěna
(Mousse di cioccolato)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čokoládová pěna

Mousse au chocolat

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg čokolády, 6  vajec, 20 dkg moučkového cukru, 1/2  pomeranč, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oddělte žloutky od bílků. K žloutkům přidejte cukr a míchejte, dokud pěna nezbělá. Do hrnce dejte kousky čokolády a zalijte je vodou. Pomalu zahřívejte tak dlouho, dokud čokoláda nezměkne. Opatrně slijte vodu, aby vám zůstala samotná čokoláda, kterou rychle přidejte do žloutkové pěny. Z bílků a špetky soli ušlehejte sníh. Ten pomalu vmíchejte do čokolády a do vzniklé směsi přidejte nasekanou pomerančovou kůru a plátky pomeranče. Dejte vychladnout. Podávejte velmi studené.
vloženo 22.08.2007    zobrazeno 2587x    verze pro tisk

Čokoládový dezert

Čokoládový krém se želatinou

Domácí vanilkové suflé

Hjortronparfait
(Moruškový parfait)

Jahodový bílkový krém

Jahodový krém

Jahodový krém s jogurtem

Jahodový pudink

Kakaový pudink

Karamelový pudink

Krém s jablečným pyré