cpt. Cook
 

Brambory na víně

Brambory nakyselo

Brambory nakyselo

Brambory nakyselo

Brambory nakyselo s liškami a vejcem

Brambory po čínsku

Brambory s celerem

Brambory s cibulí

Brambory s česnekem

Brambory s rajčaty a vejci v sýrové omáčce

Brambory s těstovinami (Granátnický pochod)

Brambory s vejci

Brambory se čtverečky (Granatyrmarš)

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Brukvové brambory

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg brambor, 4  kedlubny, 2 lžíce oleje, 1/2  cibule, 1.15 l smetany, 1/2 lžíce hladké mouky, sůl, 2  párky, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli a na ni přidáme na kostky pokrájené brukve a podusíme spolu s většími brambory, které jsme oloupané rovněž pokrájeli na kostky. Osolíme. Směs zalijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali mouku, a vše společně povaříme. Do horkého pokrmu vložíme prohřát párky nebo jinou uzeninu nakrájenou na kolečka. Jakmile je mouka dobře provařená, dochutíme pokrm podle potřeby solí a pepřem. Na talíři sypeme petrželkou, popřípadě rozsekanými výhonky cibulové natě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2070x    verze pro tisk

Dušené brambory s kapustou

Dušené brambory s rajčaty

Dušené brambory se smetanou

Dušené brambory se zeleninou

Guláš „pochoutka“

Hráškovo-bramborové kari z Maháráštry
(Maharashtrian ambat vatana rassa)