Rybí vývar: 1.15 l vody (vařené s hlavou ďasa mořského a krevetami), mrkev, cibule, česnek, zelená petrželka, bobkový list, několik kuliček celého pepře, sůl
www.tacos.cz Jakmile jsou rajčata a cibule správně osmahnuté, přidáme středně velké garnáty, krevety a nakonec pokrájeného ďasa mořského. To vše obracíme, aby se osmahly stejnoměrně. Pak přilijeme dobře procezený vývar z ryb a zeleniny s drobně posekaným česnekem, petrželkou a šafránem a když začne vřít, nasypeme do něj velmi roztroušeně nudle. Necháme povařit asi 7-8 minut na mírném ohni a občas během vaření zamícháme.
www.tacos.cz Podáváme v téže pánvi na paellu, ozdobené několika plátky citrónu. Tento pokrm je výtečný, nenadýmá a dobře se zažívá.