cpt. Cook
 

Taglierini s tuňákem

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Tagliolini s bazalkou a citrónem

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny po provensálsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg ementálu, 15 dkg rokfóru, 3 stroužky česneku, 1/2 hrst bazalky, 3 dkg másla, 3 lžíce oleje, sůl, 150 dkg těstovin (rozlámané spagety, svitky, makaróny, kolínka)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve slané vodě uvaříme těstoviny, mezitím z čerstvé bazalky a česneku utřeme v dřevěném hmoždíři nebo na prkénku pastu, ke které přidáme olej a strouhaný ementál a rokfór. Uvařené těstoviny necháme okapat, dáme do mísy, smícháme s čerstvým máslem a s bazalkovou pastou a horké pojídáme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2409x    verze pro tisk

Těstoviny po sicilsku