www.tacos.cz V kastrolu osmahneme na oleji a sádle slaninu nakrájenou na proužky se zbytkem pokrájené cibule a mrkve. Když cibule začne dostávat zlatavou barvu, přidáme k ní dobře okapané kousky králíka. Osolíme, opepříme a vaříme na pomalém ohni. Během vaření přiléváme postupně po troškách víno použité na naložení králíka. Když je maso dobře uvařeno, vyjmeme ho z kastrolu a dáme stranou. Základ protlačíme lisovacím strojkem a odložíme ho na teplé místo.
www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství trochu osolené vařící vody. Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), necháme ji odkapat, vhodíme do servírovací mísy a ochutíme teplou prolisovanou šťávou z králíka.
www.tacos.cz Maso podáváme zvlášť, s oblohou nebo bez ní, podle libosti. Samotná těstovina, jen se šťávou a příchutí z masa, je sama o sobě výtečným a dokonalým pokrmem.