cpt. Cook
 

Nudle zapékané se smetanou

Nudlový nákyp s bylinkami

Obložené špagety

Okurky s těstovinami

Omeleta s těstovinou

Orecchiette con rapini
(Orecchiette s rapini)

Pappardelle s houbami a sýrovou omáčkou
(Pappardelle con porcini e fonduta)

Pappardelle s hráškem, fenyklem a ricottou

Párance

Pasta a trapanisi
(Spaghettini z Tràpani)

Pasta alla Norcina

Pasta alla norma
(Makarony s lilky a rajčaty)

Pasta alla norma rivisitata al forno
(Těstoviny alla norma v troubě)

Pasta alla zozzona

Pasta cacio e pepe
(Těstoviny se sýrem a pepřem)

Itálie - Lazio   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pastasciutta con la ricotta

Těstoviny s ricottou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg špaget, 115 dkg ricotty, sůl, 1/2 lžíce moučkového cukru, 1/2 šálku mléka, mletá skořice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvaříme těstoviny v dostatečném množství mírně osolené vody. Do teriny dáme ricottu s teplým mlékem, přidáme cukr a špetku mleté skořice. Všechny složky spolu dokonale promícháme. Těstoviny uvařené al dente slejeme a dáme do servírovací mísy a okamžitě, zahorka, přidáme ricottový dresink. Zamícháme a podáváme.
vloženo 09.07.2010    zobrazeno 2761x    verze pro tisk

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

Pastýřské makaróny

Penne alla boscaiola

Penne alla puttanesca