cpt. Cook
 

Masové cannelloni s rajčaty
(Cannelloni di carne al pomodoro)

Masový nákyp s makaróny

Milánská vejce

Motýlky podle carevny Kaťušky

Mrkev po indicku

Mušličky s tuňákem a cizrnou

Mušličky zapečené s tuňákem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Námořnické špagety

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg špaget, 15 solených ančoviček, 3/4 dl extra virgin olivového oleje, 150 dkg dozrálých rajčat, 3 stroužky česneku, 1/2 snítka zelené petrželky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odsolíme ančovičky, zbavíme kostí a nakrájíme je na větší kousky. Lehce je osmažíme v širokém kastrolu s pokrájenými stroužky česneku. Když se česnek začíná barvit do zlatova, přidáme rajčata. Vaříme několik minut na pomalém ohni. Než stáhneme z ohně, přidáme pepř podle chuti.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vařící vody, lehce osolené, a po dobu vaření ji občas zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente'), necháme ji odkapat, vhodíme do kastrolu s omáčkou a zamícháme, aby získala tu správnou chuť. Pokrm dáme na servírovací mísu a vydatně ho posypeme posekanou petrželkou. Podáváme teplé.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2928x    verze pro tisk

Niçoise na těstovinové rýži

Nudle dlouhého života

Nudle char siu

Nudle s cuketami a sýrovou omáčkou

Nudle s masem

Nudle s tuňákem

Nudle se sýrem a ořechy

Nudle se špenátem a lososem

Nudle se zeleninou

Nudle se žampiónovou omáčkou

Nudle zapečené s feferonkami

Nudle zapečené se sýrem a šunkou