cpt. Cook
 

Rožnovský perník

Rybízový koláč pod sklem

Rychlá bublanina s ovocem

Rychlé kakaové řezy

Rychlé řezy s jablky

Rychlý domácí perník

Rychlý koláč

Rychlý koláč s višněmi

Rychlý moučník s drobným ovocem

Rychlý ovocný páj

Rychlý závin

Segedínské tvarohové řezy

Skleněný koláč Katharine Hepburn

Skořicový jablečný koláč

Smetanový závin

Smetanový závin

Suflé s ovocem z rumového hrnce

Svatební koláče

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Štrůdl

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg ztuženého pokrmového tuku (Iva), 1/2 kg hladké mouky, 2 dl mléka,

Náplň: jablko, moučkový cukr, mletá skořice, vlašský ořech, bílek na potření závinu

zkopírováno z http://www.tacos.cz Tuk, mouku a mléko spojíme v těsto, rukou je vypracujeme v misce a zalejeme studenou vodou. Necháme 2 hodiny i více (třeba i přes noc) a pak z něj vyválíme několik nohavic (z 1/2 kg mouky je jich 5 až 6). Dovnitř poklademe jablky, osladíme, přidáme skořici, třeba i ořechy a přeložíme. Potřeme bílkem a dáme do horké trouby. Trochu zmírníme žár a pečeme tak 20 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2464x    verze pro tisk

Švédské rozinkové řezy