cpt. Cook
 

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sladkokyselé vepřové plátky

Tchang-chu-li-ťi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřové kýty, 1/2  kedlubna, 2 střední mrkve, 2  cibule, 1/2  pórek, mletý zázvor, česnek, sušené houby, ocet, 3  vejce, olej, 15 lžic sójové omáčky, glutasol, mletý pepř, sůl, moučkový cukr, hladká mouka, 1/2 šálek vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme přes vlákna na plátky, dlaní nebo tupou stranou nože je mírně naklepáme a necháme hodinu naložené v marinádě, kterou připravíme ze sójové omáčky, poloviny nastrouhané cibule, špetky zázvoru, soli, pepře a dvou lžic oleje. Mrkev a kedlubny nakrájíme na jemné plátky, necháme je přejít varem a propláchneme studenou vodou. Z vajec, mouky a vody si připravíme těstíčko. Plátky masa namáčíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji do růžova.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2284x    verze pro tisk

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky