cpt. Cook
 

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pytlácký točenec

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kýty, mletá paprika, sůl, 115 dkg žampiónů, 10 dkg slaniny, 12 dkg cibule, 15 dkg rostlinného tuku, 4 dl vývaru, 3 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme a opaprikujeme. Na plátek navršíme nakrájené žampióny, část nakrájené cibule a část na nudličky nakrájené slaniny, zatočíme a upevníme párátky. Na pekáčku na tuku a rozpuštěné slanině zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme točence a po všech stranách orestujeme, trochu podlijeme vývarem a pečeme v troubě doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vyrestujeme do tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a provaříme. Šťávu přecedíme na maso a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2186x    verze pro tisk

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky a la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu

Smažené vepřové nudličky