cpt. Cook
 

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Roštěnky Esterházy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg roštěnek, 1/2 lžíce vepřového sádla, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce mleté papriky,  špetka pálivé papriky, 1/2 svazek zelené petrželky, 2 zelené papriky, 2  cibule, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/4 l vývaru, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 dl tokajského vína, 1/8 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso prudce opečeme na sádle po obou stranách. Pak osolíme, opepříme, opaprikujeme. Na tuku osmahneme cibuli, přidáme opečené roštěnky, zelenou papriku, mouku, rozředíme vývarem, přidáme petrželku, povaříme s masem, dodáme víno, citrón, kysanou smetanu. Krátce prohřejeme. K tomu podáváme těstoviny (tarhoňu), rýži, knedlík.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3240x    verze pro tisk

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

Roštěnky s pepřovou omáčkou

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Salpicon