cpt. Cook
 

Plněná hovězí pečeně

Plněná pečeně ze svíčkové

Plněné hovězí plátky

Plněné roštěnky

Podroušené hovězí maso

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rostbíf s bylinkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg roštěnce, 1/2 stroužek česneku, 3 lístky celerové natě, 3 lístky bazalky, 1/2 svazek zelené petrželky, 1/4 lžičky tymiánu, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/4 lžičky rozmarýnu, 6 lžic oleje, 1/8 l červeného vína, 1/2 lžička soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Česnek rozetřeme, smícháme s nasekanými bylinkami a pepřem, posypeme jím maso, přitlačíme a pokapeme olejem. Vložíme do pekáče tučným okrajem dolů, dáme do trouby (225°C) a často poléváme vínem. Šťáva se nesmí vypéci. Po 20 minutách přikryjeme maso pergamenovým papírem, aby se bylinky nespálily. Pečeni osolíme, zabalíme do alobalu a utěrky, aby se zachovala teplota uvnitř. Připečenou šťávu uvolníme trochou vody, přecedíme a dochutíme. Podáváme s pečenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2263x    verze pro tisk

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři