zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno. Také tykev oloupeme a nakrájíme na 2cm kostky. Těstoviny
rigatoni a tykev uvaříme společně ve větším hrnci ve slané vodě podle výrobce, musí být al dente. Ocedíme a vrátíme do hrnce. Na větší pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibulku a nadrobno nakrájenou slaninu. Po 5 minutách přidáme drcená fenyklová semínka a vločky chilli a ještě půl minuty promícháme. Vmícháme smetanu a po dosažení varu stáhneme plamen na mírný. Necháme 5 minut zlehka nepřikryté bublat, aby omáčka trochu zhoustla. Potom přidáme těstoviny s tykví a špenát a na minutu zamícháme, aby špenát změkl. Podáváme s hoblinkami parmezánu a černým pepřem.