cpt. Cook
 

Ragú ze zeleniny

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ratatouille

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  rajčat, 4  papriky, 4  lilky, 4  tykve (místo lilku nebo tykviček lze použít mladou okurku), 3  cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2  bobkový list,  špetka tymiánu,  špetka mletého pepře, sůl, 3 lžíce oleje, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Lilky a tykvičky nebo okurku nakrájíme na kostičky, rajčata na čtvrtky, papriky na proužky, cibuli na hrubší kousky. Na rozpáleném oleji osmažíme nejprve cibuli s česnekem a pak další zeleninu. Vložíme do zapékací misky, přidáme sůl a koření, petrželku a zapékáme půl hodiny v troubě. Podáváme s citrónem jako přílohu k masu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2459x    verze pro tisk

Sladkokyselá zelenina s rýží

Zapečená zelenina s uzeným bůčkem

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina se šunkou

Zelenina míchaná se sázenými vejci

Zelenina po indicku

Zelenina s míchanými vejci

Zelenina se sójovou smetanovou omáčkou

Zelenina v těstíčku
(Verduras rebozadas)

Zelenina zapečená na lasturách

Zeleninová mísa s krůtími prsíčky

Zeleninová nádivka

Zeleninová směs

Zeleninové hašé s masem a sázenými vejci

Zeleninové krokety se sýrem

Zeleninové lívanečky

Zeleninové ragú s knedlíčky