cpt. Cook
 

Petrželová polévka s vejcem

Plátenická zelňačka s tykví

Poctivá bramboračka

Podzimní polévka

Polévka Atlanta

Polévka bramborová jarní

Polévka bramborová na kyselo

Polévka bramborová slovenská

Polévka bramborová základní

Polévka brukvová jarní

Polévka brukvová zimní

Polévka celerová

Polévka kapustová

Polévka koprová nebo estragonová

Polévka květáková

Polévka letnice

Polévka Minestra

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polévka Monty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  cibule, 1/2  petržel, 1/2 lžíce rostlinného oleje, 2  hřiby nebo žampióny, 1/2 lžíce krupice, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 stroužek česneku, 15 dkg fazolových lusků, 20 dkg brokolice, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce citrónové šťávy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na nudličky, petržel na půlkolečka. Přidáme na kostičky nakrájené houby a krupici. Lehce osmahneme a zalijeme trochou vody (vývaru), necháme chvíli dusit. Přidáme rajčatový protlak, na plátky nakrájený česnek, našikmo krájené fazolové lusky a ještě o chvíli později i nakrájenou brokolici. Dolijeme horkou vodou, osolíme, opepříme, ochutíme citrónovou šťávou a povaříme, dokud zelenina nezměkne.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1959x    verze pro tisk

Polévka pórová

Polévka rajská