nebo: 15 dkg gorgonzoly, 2 dkg másla, worcestrová omáčka, sůl, mletý pepř, 4 olivy (plněné), trochu zelené petrželky,
nebo: 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžíce kysané smetany, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička sójové omáčky, 8 chřestů (hlaviček), trochu kopru
www.tacos.cz Do krému z másla a žloutků vmíchejte gorgonzolu a ochuťte wocestrem, solí a pepřem. Naplňte bílky a ozdobte plátky oliv a petrželkou.
www.tacos.cz Prolisované žloutky utřete se smetanou, rajským protlakem a sójovou omáčkou. Opepřete a osolte. Natříkejte do bílků. Ozdobte chřestem a snítkou kopru.
www.tacos.cz Příloha: toast nebo bílá veka, bílé perlivé víno