cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Meloun s parmskou šunkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  meloun, 4 plátky pršutu (parmská šunka, jambon de bayonne, jambon de paris)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zralý žlutý meloun rozpůlíme a velkou lžící vykrojíme střed se semínky. Oloupeme jej a nakrájíme na měsíčky. Ty uspořádáme na talířky, překryjeme nařasenou šunkou a podáváme. Plátky šunky musí být nakrájeny úplně natenko, průhledné, a pokud se vám na nich nelíbí, můžete z nich odkrojit okrajový tuk.
vloženo 23.06.2013    zobrazeno 2624x    verze pro tisk

Mexické krevety