cpt. Cook
 

Nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou

Okurky se syrovou zeleninou

Paprikové závitky s petrželkou, kapary a ančovičkami
(Involtini di peperoni con prezzemolo, capperi e acciughe)

Papriky plněné sýrem niva

Paštika z kuřecích jater

Paštika z vepřových jater

Pečené papriky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pěna z tuňáka s bazalkou

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 krabička tuňáka ve vlastní šťávě, 1/2  žloutek, 1/2 lžíce žervé, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička citrónové kůry, 1/2 svazek bazalky, hlávkový salát na ozdobení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tuňáka vyklopíme z konzervy a na sítku necháme důkladně okapat. Vidličkou jej rozmačkáme na hrubší kousky. Maso z tuňáka, žloutek a žervé vložíme do mixéru a ušleháme do pěny. Pěnu ochutíme solí, pepřem a strouhanou citrónovou kůrou. Bazalku omyjeme ve studené vodě, otrháme lístky, nakrájíme je na malé proužky a vmícháme do pěny. Pár snítek odložíme. Pěnu necháme 15 minut v chladu odležet.

www.tacos.cz Salátové listy důkladně propereme, necháme okapat a rozdělíme je na talíře. Navlhčenou lžící vykrojíme z pěny nočky a na talíři je ozdobíme snítkou bazalky.

www.tacos.cz Příloha: opečené toasty s máslem

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2297x    verze pro tisk

Peynirli haydari

Pikantní papričky
(Peperoncini stuzzicanti)

Plněná vejce

Plněná vejce

Plněná vejce studená

Plněné trubičky s ančovičkami a kapary
(Cannoncini ripieni alle acciughe e capperi)

Plněný citrón

Plněný chléb

Pohár

Předkrm z cukety

Rajčata plněná kuřecím salátem

Rajčata plněná tvarohem