cpt. Cook
 

Nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou

Okurky se syrovou zeleninou

Paprikové závitky s petrželkou, kapary a ančovičkami
(Involtini di peperoni con prezzemolo, capperi e acciughe)

Papriky plněné sýrem niva

Paštika z kuřecích jater

Paštika z vepřových jater

Pečené papriky

Pěna z tuňáka s bazalkou

Peynirli haydari

Pikantní papričky
(Peperoncini stuzzicanti)

Plněná vejce

Plněná vejce

Plněná vejce studená

Plněné trubičky s ančovičkami a kapary
(Cannoncini ripieni alle acciughe e capperi)

Plněný citrón

Plněný chléb

Pohár

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Předkrm z cukety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 mladé cukety, 1/2  kapie (červená),

Zálivka: 15 lžic oleje,  špetka pálivé papriky, 1/2 lžíce vinného octa, 1/2 lžíce citrónové šťávy, sůl,  špetka glutasolu,  špetka moučkového cukru

zkopírováno z http://www.tacos.cz Mladou cuketu neloupeme, nakrájíme ji na kolečka, osolíme a necháme asi 20 minut 'vyplakat'. Pak je opláchneme, osušíme a rozložíme na mísu. Na lžíci horkého oleje rozpustíme papriku, zalijeme ji zbylým olejem, octem, citrónovou šťávou a dochutíme solí, cukrem a glutasolem. Zálivkou cuketu přelijeme a ozdobíme na kolečka nakrájenou červenou paprikou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2719x    verze pro tisk

Rajčata plněná kuřecím salátem

Rajčata plněná tvarohem