cpt. Cook
 

Jemná bramborová kaše

Krémová bramborová kaše

Krokety

Krokety se zelím

Krokety z bramborové kaše

Krokety z bramborové kaše

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Kyprý bramborový sníh

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Mrkvičky

Mrkvičky z bramborového těsta s mrkví

Obalované brambory

Opečené brambory

Paprikové brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pařížské brambory

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg brambor, sůl, olej na smažení, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z bramborů vykrájíme pomocí vydlabovače malé kuličky, které povaříme ve slané vodě. Uvařené necháme na utěrce vystydnouti a osušiti. Na mělké pánvi rozpálíme olej na smažení, ve kterém uvařené brambůrky do zlatova dopečeme. Po smažení vyndáme z oleje, osolíme, přetřeme máslem a horké podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6784x    verze pro tisk

Paštičky z bramborového těsta

Patate gratinate al latte
(Gratinované brambory v mléce)

Pečené bramborové klínky s parmazanánem

Placky z bramborové kaše a sýra

Provensálské brambory