cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nákyp z kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg pečeného nebo vařeného kuřete, 15 dkg hladké mouky, 3 dkg másla, 1/4 l mléka, 2 dkg parmazánu (ementálu nebo čedaru), 4  vejce, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel a do zchladlého přimícháme strouhaný sýr, sůl, žloutky a kuřecí maso, které jsme předtím umleli na strojku. Poté lehce vmícháme ztuhlý sníh z bílků. Směs vložíme do ohnivzdorné mísy a dorůžova upečeme. Pokrm podáváme teplý, ale chutný je i vychlazený.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1927x    verze pro tisk

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí