Marinované houby s česnekem
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 12 velkých žampiónů, 30 dkg hlívy ústřičné, 2 červené papriky, 1/2 svazek kerblíku, 2 stroužky česneku, sůl, 1.215 dl slunečnicového oleje, 2 lžíce sójové omáčky, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby nakrájíme na plátky, papriku na nudličky a společně vložíme do velké nízké mísy. Česnek nakrájíme na tenké plátky a kerblík jemně posekáme. Na zálivku smícháme olej, sójovou omáčku, hrubě mletý pepř, česnek a kerblík. Zálivkou pokapeme plátky hub a papriky a necháme asi hodinu rozležet. Houby a papriky vložíme do alobalové grilovací misky, krátce pečeme na grilu. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.