zkopírováno z http://www.tacos.cz Chilli papričky rozkrojte a odstraňte semínka a přepážky. Z vepřového masa nakrájejte plátky na prst silné a zprudka je osmažte na oleji. Vyjměte je a udržujte teplé. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na kousky. Na oleji zbylém po mase pak cibuli, česnek a chili papričky s oloupanými mandlemi, skořicí, hřebíčkem, tymiánem, oreganem a drceným pepřem smažte asi 5 minut za stálého míchání. Rajčata spařte, oloupejte a nadrobno pokrájejte. Přidejte je ke koření a krátce poduste. Vše pak rozmixujte v mixéru anebo šlehačem rozmělněte na hustou hnědočervenou kaši. Tu dejte zpět do hrnce, přidejte sůl, cukr a vodu. Za slabé teploty nepřikryté 10 minut vařte, mezitím několikrát zamíchejte. Poté dejte do omáčky maso a vařte ještě 20 minut pod pokličkou za střední teploty.
www.tacos.cz Oloupejte ne zcela zralé banány a rozkrájejte je na malé kousky, na stejně velké kousky nakrájejte i ananas. Rozpalte na pánvi máslo a ovoce v něm dozlatova osmažte. Několik pěkných kousků odložte stranou na ozdobu. Zbývající ovoce přidejte k masu a ještě všechno 5-10 minut nechte za nízké teploty povařit. Maso obložte ovocem a servírujte s rýží.