cpt. Cook
 

Italské kotlety se salámem a sýrem

Jarní kotlety

Jarní závitky

Jižanské kotlety

Kapucínský měšec

Karibské vepřové

Kebab orman

Kmínová šunka

Kořeněná pánev Gurmán

Kořeněné vepřové hranolky

Košický vepřový steak

Kotleta na zázvoru s jogurtem

Kotleta plněná šunkou
(Arista farcita con crema di prosciutto)

Kotleta s pikantní paprikovou omáčkou a tuňákem
(Lonza con salsa piccante al peperone e tonno)

Kotletka s kapary

Kotlety na cibuli s jablky

Kotlety na čokoládě

Kotlety na paprice

Kotlety na vermutu s fazolkami

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kotlety Orlando

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 1/2 lžíce oleje, 1/2  cibule nasekaná nadrobno, 2 lžičky mleté papriky, 1.2 dl bílého vína, 1.15 dl kuřecího vývaru, 1/2 lžička citrónové šťávy, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety lehce naklepe, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme kotlety a na středním plameni kotlety opékáme asi 5 minut na každé straně. Hotové kotlety přednáme na talíř a držíme v teple. Na pánev přidáme cibuli a osmahneme ji do zlatova. Přidáme papriku a za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Přidáme víno, vývar a citrónovou šťávu a přivedeme k varu. Za občasného míchání vaříme asi 5 minut. Podle chuti omáčku osolíme a opepříme. Kotlety přendáme na talíře, polijeme omáčkou a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1981x    verze pro tisk