cpt. Cook
 

Badyánová vajíčka s mistrovskou omáčkou

Balkánský sýr zapečený s vejci

Bramborová frittata s uzeným lososem

Brokolicová frittata

Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Falešné karbanátky

Feta v bylinkové marinádě

Florentská vejce

Fondue Kachkéis s brambory a pršutem
(Fondue de Kachkéis aux pommes de terre et jambon cru)

Frittata s chorizem a sladkými bramborami

Frittata s krevetami a chorizem

Gratinovaná vejce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Grilovaný sýr v sušené šunce

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  12 dkg hermelínu (nebo jiný sýr s bílou plísní), grilovací koření s bylinkami, olivový olej, 2 plátky pršutu,

příloha: hlávkový salát, zelený chřest, citrónová šťáva, olivový olej,  špetka chilli, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce sýra marinujeme ve směsi olivového oleje a grilovacího bylinkového koření, poté je zabalíme do plátků sušené šunky. Pečeme zvolna na grilu nebo grilovací pánvi, dokud není sýr dobře prohřátý. Podáváme s čerstvým listovým salátem.

www.tacos.cz Lístky omytého salátu natrháme, chřest nakrájíme na tenké plátky a promícháme s marinádou, kterou jsme připravili z citronové šťávy, olivového oleje, špetky chilli a soli.

vloženo 07.07.2013    zobrazeno 1935x    verze pro tisk

Ham and eggs
(Šunka s vejci)

Hanácký sýrový nákyp

Hermelín v bramboráku

Hermelínové karbanátky

Labneh podle rachada

Madráské vaječné karí

Marinovaný hermelín