zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte gril v troubě. Sladké brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Oloupejte a nakrájejte šalotku a polovinu česneku a osmažte je na pánvi s trochou olivového oleje. Chorizo nakrájejte na plátky a přidejte je na pánev spolu s nakrájenými sladkými bramborami. Smažte několik minut, dokud chorizo není křupavé. V míse rozšlehejte vejce s nasekanou petrželkou a strouhaným sýrem, ochuťte paprikou, solí a pepřem. Vejce nalijte do pánve, snižte teplotu a nechte ztuhnout. Pokračujte v pečení pod grilem po dobu 5 minut.
www.tacos.cz V misce smíchejte majonézu s rozdrceným česnekem a ochuťte paprikou. Vyjměte frittatu z trouby a ozdobte ji petrželkou. Chcete-li frittatu snadno vyjmout z pánve, zatřeste s ní během pečení a vyjímejte ji silikonovou stěrkou. Podávejte se salátem a česnekovou majonézou.