cpt. Cook
 

Badyánová vajíčka s mistrovskou omáčkou

Balkánský sýr zapečený s vejci

Falešné karbanátky

Feta v bylinkové marinádě

Florentská vejce

Lucembursko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fondue Kachkéis s brambory a pršutem

Fondue de Kachkéis aux pommes de terre et jambon cru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg taveného sýra Kachkéis, 3 dl bílého vína, 1/2 stroužek česneku, mletý pepř, 80 dkg brambor Nicola, 20 dkg smetany, 1/2 lžíce másla, 8 plátků pršutu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší brambory pečlivě omyjeme a vaříme ve slupce asi 10 minut do měkka. Oloupeme slupky, rozkrojíme na polovinu a udržíme je v teple. Dno pánve vytřeme česnekem, přidáme bílé víno, pomalu ho necháme vřít, přidáme sýr a smetanu, roztavíme a dobře promícháme. Na talíře nachystáme šunku a brambory a roztavený sýr přes ně přelijeme, na stole nesmí chybět mlýnek s pepřem.
vloženo 10.10.2009    zobrazeno 1176x    verze pro tisk

Gratinovaná vejce

Grilovaný sýr v sušené šunce

Ham and eggs
(Šunka s vejci)

Hanácký sýrový nákyp

Hermelín v bramboráku

Hermelínové karbanátky

Labneh podle rachada

Madráské vaječné karí

Marinovaný hermelín

Míchaná vajíčka Foo-yung se šunkou

Míchaná vejce s tvarohem a sýrem

Mozeček z droždí

Mramorová vajíčka

Nákyp z míchaných vajec