cpt. Cook
 

Badyánová vajíčka s mistrovskou omáčkou

Balkánský sýr zapečený s vejci

Bramborová frittata s uzeným lososem

Brokolicová frittata

Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Falešné karbanátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Feta v bylinkové marinádě

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg balkánského sýra (Feta), 2 stroužky česneku, 1/2  feferonka, sůl, mletý pepř, 1/2 lžička kaparů (nebo sekaná kyselá okurka), bazalka, zelená petrželka, rozmarýn, tymián, máta peprná, 1/8 l olivového oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sýr nakrájíme na krychličky. Stroužky česneku nasekáme nadrobno. Červené feferonky zbavíme stonků a jader a nakrájíme je na tenounké plátky. Smícháme vše se solí, pepřem, kapary, bylinkami a nakonec s panenským olivovým olejem. Zálivkou sýr přelijeme a necháme marinovat přes noc.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2442x    verze pro tisk

Florentská vejce

Fondue Kachkéis s brambory a pršutem
(Fondue de Kachkéis aux pommes de terre et jambon cru)

Frittata s chorizem a sladkými bramborami

Frittata s krevetami a chorizem

Gratinovaná vejce

Grilovaný sýr v sušené šunce

Ham and eggs
(Šunka s vejci)

Hanácký sýrový nákyp

Hermelín v bramboráku

Hermelínové karbanátky

Labneh podle rachada

Madráské vaječné karí

Marinovaný hermelín