cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 150 dkg vepřového plecka, sůl, olej, 15 stroužků česneku, 1/2  pórek, tymián, 10  ředkviček, 15  rajčat,  špetka mletého pepře,  špetka chilli, 15 lžic sójové omáčky, 30 dkg zeleného hrášku, škrobová moučka, 1/2 šálek vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso z vykostěného kuřete a vepřovou plec nakrájíme na kostičky. Zalijeme 1 l vařící osolené vody a prudce zavaříme. Sítem maso vybereme a necháme okapat. Na velké pánvi osmahneme na oleji česnek nakrájený na plátky, špetku tymiánu, přidáme maso a opečeme ho do zlatova. Přidáme na plátky nakrájené ředkvičky, na osminky nakrájená rajčata, sůl, pepř, špetku chilli koření, sójovou omáčku a šálek vývaru. Dusíme asi 20 minut, pak dochutíme vegetou, zahustíme máčeným škrobem, přidáme hrášek a ještě krátce podusíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2935x    verze pro tisk

Dušené kuře s bílou omáčkou